Kursus ophold

Kursusophold

Afhold kursus på Bjerget i Thy med alle moderne faciliteter.

Kursus ophold – mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev.

Vi ligger placeret mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev. Uanset om du kommer fra den ene by eller den anden, så er afstanden inden for rækkevidde. Og kommer du langvejs fra så kan du og dine kursister bo hos os. 

Vi bor på Bjerget i Thy.

Vi bor i det som før hed Bjerget Efterskole, Efterskolen var en stor og moderne efterskole, som indeholdte alle de moderne faciliteter som var nødvendig for at undervise. Derfor er vi også i stand til at afholde kurser, events, foredrag og meget andet. Både store og små kurser kan vi klare hos os. Vi har faciliteter til at kunne afholde kurser med op til 800 personer.

Vores må er at jeres kursusophold bliver en succes.

Vi har mange klasselokaler med alle moderne faciliteter. Vi har fællesrum med sofagrupper, borde stole m.m. Vi har god Wifi på hele vores grund. Vi har en stor gymnastiksal med borde og stole til 800 personer, scene med lyd og lys, og meget mere. Der er stort set ikke det kursusophold vi ikke kan klare! Og det gælder hele vejen rundt. Fra parkeringspladser, overnatning, faciliteter, lokaler, forplejning osv. Vi dækker det hele. 

Skal i overnatte hos os, så har vi 33 værelser med plads til 66 personer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

MOBIL MENU