Selskaber

Selskaber

Hold festen hos os og nyd at vi sørger for alt

Læn dig blot tilbage og nyd at vi står for alt.

Når du holder din fest hos os kan du være sikker på at der bliver taget hånd om alt. Vi arbejder sammen med dig således din fest bliver præcis som du ønsker. Har du specielle ønsker og krav, så taler vi om det og finder en løsning. Din fest bliver skræddersyet således den bliver som du ønsker det.

Og på selve dagen kan du nyde at vi sørger for det hele, lige fra velkomsten til natmad og alt det imellem. Opvasken er der også sørget for;-). Der er masser af parkeringspladser til dine gæster. Kommer dine gæster langvejs fra, så har vi 33 værelser, hvor de kan overnatte. 

Vi har alle faciliteter.

Hos os har vi alle de faciliteter som gør at dit selskab bliver en succes. Et top professionelt køkken med fantastiske medarbejdere, som dagligt laver og leverer mad rundt i hele Nordjylland. En stor moderne festsal plus yderlige 3 festlokaler, der gør at vi kan holde selskaber op til 1.000 personer, 33 lækre værelser med plads til 66 sovende gæster, parkeringspladser til alle dine gæster. Hos os skaber vi den rigtige stemning til din fest. Og vi har stor erfaring i alle slags fester og arrangementer; Barnedåb, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper, begravelser, julefrokost, firmafester. Vi klarer det hele.

Nyd din fest i vores smukke lokaler og festsale.

Vi har fire festlokaler i fire forskellige størrelser. Vi kan holde selskaber fra de helt små intime selskaber og op til de helt store selskaber på op til 1.000 personer. Og uanset størrelsen, så kan du være sikker på at der er taget hånd om alt således din fest bliver helt perfekt.

Fest med overnatning.

Mange har familie og venner spredt rundt i hele Danmark. Og mange af os har også venner og familie udenfor Danmarks grænser. Hos os kan du leje op til 33 værelser, hvor der kan bo to personer på hvert værelse. Det vil sige at du kan have op til 66 gæster til din fest som kan overnatte hos os. Så, hvis du vælger at holde festen hos os, så kan du roligt invitere venner og familie med som kommer langvejs fra.

Kun overnatning.

Holder du festen hjemme hos dig selv, på en kro eller noget helt andet, så kan du stadig vælge at lade dine gæster overnatte hos os.

MOBIL MENU