MontBlanc
0
Ingen produkter i kurven

Hostel

Hostel i Thy

Hostel i Thy mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev

Når i holder ferie i Thy holder i samtidigt ferie ved vesterhavet, vejlerne, surferparadiset Cold Hawaii, og meget mere. Vores vandrehjem ligger placeret lige midt i det hele mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev

På Bjerget i Thy finder du vores vandrehjem. Vandrehjemmet er et moderne vandrehjem, ny istandsat med alle moderne og nødvendige faciliteter. Vandrehjemmet er bygget på det tidligere Bjerget Efterskole som nu er lukket. Vi købte efterskolen i Juni 2020 og har moderniseret, opgraderet og optimeret. Altsammen for at kunne give dig, din familie, dine kolleger den bedste overnatning du finder i Thy. 

 

Faciliteter: 

  • Gratis Wifi
  • Mulighed for kæledyr
  • Fælles stuer i alle huse
  • Fælles køkken i alle huse
  • Gratis parkering
  • leje af cykler
  • Tørrerum for våddragter
  • Handicapvenligt

Midt i Thy

Vi bor på Bjerget i Thy. For os er det Thy’s centrum. Placeret midt mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev finder du de mest fantastiske oplevelser uanset om du kører mod nord, syd, øst eller vest. Når du har base hos os er der ikke langt til de store smukke oplevelser i Thy. 

Lige ved siden af os finder du f.eks. Bulbjerg. Danmarks eneste fuglefjeld, hvor du finder fuglen Riden, en nordatlantisk mågefugl, der yngler hvert år i stort tal på Bulbjerg. Der findes også andre spændende fugle på Bulbjerg. Bland andet den sjældne fugl Mallemuk finder du her. Bulbjerg blev dannet for 65 millioner år siden og er kun blevet smukkere med alderen. Læs mere om Bulbjerg her.  

 

Lild Strand ligger også i nærheden af os. Et af danmarks små perler som, hver sommer besøges af mange turister. Lild Strand er et lille fiskerleje i den barske vesterhavs natur som omkranser Lild Strand. For enden af den 5 kilometer lange vej til Lild Strand kan du opleve det lille fiskersamfund og det barske vesterhav. 

 

Thorup Strand minder på mange måder om Lild Strand, men alligevel er de meget meget forskellige. Thorup Strand er som Lild Strand et lille fiskerleje ved vesterhavet. Selve fiskeriet er dog en smule større og beskæftiger pt. omkring 40 fiskere. Kutterne er større end i Lild Strand og når man kommer som turist kan det godt undre en at disse store fiskekuttere overhovedet kan trækkes gennem sandet og ned på havet. Det er en stor oplevelse at se. 


Og sådan kunne vi egentlig blive ved. Bor du på vores vandrehjem på Bjerget er alle de fantastiske oplevelser i Thy indenfor gå, cykle og køre afstand. 

Spændende links: 

MOBIL MENU